Hyvin marmoroituneesta ulkofileestä valmistettu herkku sopii alkupalaksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
15 min
Vaikeustaso
Helppo
Paahdettu tartar sulaa suussa
Ainekset
200
g
marmoroitua ulkofileetä
1
kevätsipulin varsi
2
rkl
kapriksia
1
rkl
ranskalaista sinappia
1
tl
suolaa
3/4
tl
mustapippuria
Koristeeksi
1/2
dl
majoneesia
mätiä
yrttejä
Työvaiheet
- Leikkaa filee noin puolen sentin viipaleiksi. Paista tai grillaa viipaleet nopeasti, niin että vain niiden pinta paistuu (noin puoli minuuttia puoleltaan). Leikkaa viipaleet kuutioiksi.
- Leikkaa kevätsipuli renkaiksi. Sekoita ne kapristen, sinapin, suolan ja mustapippurin kanssa lihapalojen joukkoon.
- Muotoile lihakuutioista annoslautasilleneljä pyöreääpihviä. Lusikoi kullekin pihville nokare majoneesia. Koristele annokset mädillä.
Vinkki! Voit tarjota lihakuutiot heti tai huoneenlämpöisiksi jäähtyneinä.