Täytetty avokado on täydellinen ilman, että se näyttäisi yrittäneen liikaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
45 min
Keskivaikea
Cevichellä täytetyt avokadot
Ainesosat
4
keskikokoista avokadoa
Täyte
150
g
ruodotonta lohi- tai kuhafileetä (tai molempia)
1
limetin mehu
1
rkl
punasipulia hienonnettuna
1
punainen chilipalko
1
rkl
oliiviöljyä
1/2
tl
sokeria
1/2
tl
suolaa
2
rkl
korianteria hienonnettuna
Vaiheet
- Tee täyte. Pilko kala pieniksi kuutioiksi, purista limetistä mehu ja hienonna punasipuli ja chili. Yhdistä aineet korianteria lukuun ottamatta, sekoita hyvin ja anna seoksen tekeytyä jääkaapissa noin 2 tuntia.
- Halkaise avokadot ja poista kivet. Hienonna korianteri ja lisää se kalaseokseen. Jaa täyte avokadojen koloihin.
(4 annosta, 45 min + 2 t jääkaapissa)