Täytetyt paprikat ja sienet menevät illanistujaisissa kuin "kuumille kiville". Tämä on helppoa ja maukasta tarjottavaa, koska kaikki voi tehdä valmiiksi jo vaikka edellisenä päivänä ja paistaa vasta, kun vieraat ovat saapuneet. Tästä ohjeesta olen saanut paljon kehuja, joten suosittelen kokeilemaan.
Ps. Teen usein samaan aikaan esim. täytettyjä sieniä ja laitankin sienien kannat jauhelihatäytteen sekaan. (ei ruokahävikkiä)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 (2 paprikan puolikasta/hlö)
60 min
Helppo
Jauhelihatäytteiset paprikat
Ainesosat
400
g
naudan jauhelihaa
4
kpl
isoja paprikoita
1
sipuli
2-3
valkosipulin kynttä
2,5
dl
kevyt/paksu kasvisrasvasekoitetta tai ruokakermaa
80
g
Koskelaskija sulatejuustoa (1/3 osa pakestista)
1
kananmuna
1/2
tl
mustapippuria
1/2
tl
suolaa
ripaus
valkopippuria
1
tl
savupaprikaa
1
tl
oreganoa
8
rkl
sinihomejuustomurua
8
rkl
Emmental-juustoraastetta