Makean bataatin ja hapokkaan vuohenjuuston jännittävä liitto sopii ruokahalun herättäjäksi. Kun puolitat lehtitaikinalevyt, saat jokaiselle kaksi omaa piiraspalaa, jotka voi syödä vaikka sormin.
Bataattipiiraat
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä taikinalevyt leivinpaperilla vuoratulle uunipellille sulamaan.
- Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi puolirenkaiksi ja bataatti mandoliinilla tai juustohöylällä lastuiksi. Kuullota kasviksia paistinpannussa öljyssä 3 minuuttia. Lisää hunaja, timjami ja suola.
- Leikkaa taikinalevyt puoliksi. Voitele levyjen pinnat munalla. Levitä kasvistäytettä päälle ja murenna vuohenjuustoa jokaiselle piiraalle.
- Paista piiraita uunissa 15 minuuttia, kunnes reunat ovat saaneet väriä.