
Tuna melt -voileivät ovat nopeaa arkiruokaa tai tuhtia syötävää viikonloppubrunssille.
Tuna melt -voileivät
Ainekset
Työvaiheet
1. Leikkaa leivästä kahdeksan ronskia siivua ja voitele ne voilla. Käännä leivät voipuoli alaspäin.
2. Avaa tonnikalapurkit ja tyhjennä ne pieneen kulhoon. Riko rakenne haarukalla ja sekoita majoneesi joukkoon. Puolita avokadot, irrota siemenet ja kaavi hedelmäliha ulos. Siivuta hedelmäliha.
3. Kokoa voileivät laittamalla ensin tonnikalasekoitusta pohjalle, sitten avokadosiivuja, pinaattia ja kaksi siivua savujuustoa päälle. Lopuksi nosta toinen leivän puolikas päälle.
4. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Paista kaksi leipää kerrallaan, ensin toiselta puolelta hyvin ruskeaksi ja sitten toiselta. Voit painaa leipää litteämmäksi lastalla, jolloin juusto sulaa paremmin. Leikkaa leivät keskeltä poikki, niin ne on helpompi syödä.