
Kaipaatko vaihtelua aamupuuroon? Tattarituorepuuro ilmoittautuu ehdokkaaksi! Puuro valmistuu kevyesti paahdetuista tattarihiutaleista, jotka sekoitetaan kaurajogurtin ja puolukoiden kanssa.
Vinkki! Kuvassa näkyvän omena-basilika-inkiväärijuoman ohjeen löydät puuroreseptin alta.
Paahdettu tattarituorepuuro
Ainekset
Työvaiheet
- Paahda tattaria kuivassa pannussa sekoittaen 3 minuuttia. Siirrä hiutaleet kulhoon.
- Lisää puolukkasurvos, kaurajogurtti, nokkosjauhe, hunaja ja suola ja sekoita hyvin. Laita tuorepuuro viileään vähintään 15 minuutiksi tai anna tekeytyä seuraavaan päivään.
- Nauti puuro hunajan ja paahdettujen siementen kanssa.
Vihreä omena-basilika-inkiväärijuoma
Ainekset
Työvaiheet
- Pese (ja kuori) omena ja poista siemenkota. Huuhtele pinaatti ja lehtisellerit. Kuori ja raasta inkivääri.
- Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi.
- Siivilöi juoma laseihin.