
Kahden raaka-aineen mansikkakeiton kaveriksi paahdetaan rapea ja suolainen fetacrumble.
Kylmä mansikkakeitto ja fetacrumble
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Laita neljä keittokulhoa jääkaappiin viilentymään.
- Sekoita fetacrumblen aineet kulhossa murumaiseksi. Levitä crumble leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Lisää samalle pellille 2 rosmariininoksaa. Paahda crumblea ja rosmariininoksia uunissa 5 minuuttia. Sekoita kerran paahtamisen aikana. Anna jäähtyä.
- Nypi paahtuneista rosmariininoksista lehdet mortteliin ja jauha ne.
- Perkaa ja pilko mansikat tehosekoittimeen. Nypi tuoreista rosmariininoksista lehdet joukkoon. Soseuta tasaiseksi, kuohkeaksi keitoksi. Jaa keitto kylmiin kulhoihin ja ripottele pinnalle fetacrumblea ja rosmariinijauhetta.