Herkullinen arkipasta syntyy nopeasti. Ainekset pilkotaan pannulle, pasta kiehumaan, kaikki sekaisin ja syömään!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
15 min
Helppo
Nopea kylmäsavulohipasta
Ainesosat
400
g
gluteenitonta spagettia
2
pkt (à 150 g)
kylmäsavulohta
1
punasipuli
1
rkl
öljyä
½
prk
maustettua tuorejuustoa (ruohosipuli)
2
dl
10 % ruokakermaa
½
tl
mustapippuria
½
sitruunan mehu
1
ruukku tilliä
Vaiheet
- Keitä pastat ohjeen mukaan.
- Leikkaa lohi pienemmäksi.
- Kuori ja hienonna punasipuli. Kuullota öljytyllä pannulla sipuleita pari minuuttia, lisää lohet ja jatka kypsennystä pari minuuttia.
- Lisää tuorejuusto ja kerma. Anna kiehahtaa niin, että tuorejuusto sulaa ja maut pyöristyvät.
- Mausta mustapippurilla ja sitruunamehulla. Tarkista suola. Lisää lopuksi hienonnettu tilli.
- Kaada pastat päälle ja sekoita niin, että kastike sekoittuu pastaan.
- Nauti saman tien.