
Nämä ovat todella herkullisen pehmeän makuisia ja paistamisen seurauksena muodostuneen rapean pitsireunan ansiosta, kun ne ovat ruskistuneet ja sokeroituneet. Maku on todella herkullinen ja varsinkin mansikkahillon kera m.m.
Herkulliset pitsireunaiset räiskäleet
Ainekset
Työvaiheet
Lisää kulhoon nesteet ja vatkaa joukkoon vehnäjauho, suola ja kanamunat, anna hetken aikaa olla ennen kuin alat paistamaan.
Laita paistinpanulle rasvaa niin, että räiskäleet eivät ota kiinni pohjaan ja tulee paremman makuisia ja pitsireunaisia.
Kun rasva alkaa väreilemään ja tai voi hiukan ruskistumaan on hyvä alkaa paistamaan räiskäleitä. Älä laita räiskäletaikinaa liian paksulti paistinpannuun, räiskäleiden pitää olla ohuita, niin ne ovat ihanan pehmeitä ja reunat rapeita syödä.
Ja ei muuta kuin herkuttelemaan kun räiskäleet ovat valmiita.