
Yhdistä leivälle yllättäviä makuja. Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii aina!
Tarjoa toastit heti, ihanan rapeina ja lämpiminä.
Mustikka-vuohenjuusto-basilikatoast
Ainekset
Työvaiheet
- Jaa vuohenjuusto neljän paahtoleivän päälle. Levitä 2–3 rkl mustikoita juuston päälle (käytä pakastemustikat jäisinä) ja valuta hunaja leiville. Revi basilikanlehtiä ja rouhi mustapippuria päälle. Laita toinen paahtoleipäpala täytteiden päälle.
- Kuumenna toasterigrilli tai tarttumaton paistinpannu kuumaksi. Nosta leivät grilliin tai pannulle ja paista 5–8 minuuttia. Jos paistat pannulla, käännä leipä paistamisen puolessavälissä.
Kokeilemisen arvoinen juttu! Mutta vuohenjuuston tilalle laitan brietä! Vuohenjuusto kun ei innosta, mutta valkohomejuusto kyllä!
Ohjeessa on jäisiä mustikoita. Siis pitääkö mustikkaretken jälkeen odotella juuri poimittujen marjojen pakastumista?
Sotkuista hommaa, muuten ok.
Kiitos kommenteista, teen lisäyksen ohjeeseen!