Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Arjen nopeat
Juhli ja nauti
Pastat ja risotot
13:32 | 31.8.2020

Kesäkurpitsa-gnocchipannu

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
Ohje Riikka Väliahde Kuva Tuomas Kolehmainen

Mehevistä gnoccheista tulee täysin vastustamattomia, kun ne paistaa ruskistetussa voissa ja lisää joukkoon pari satokauden herkkua. Tästä tulee luottoreseptisi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo

Kesäkurpitsa-gnocchipannu

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
(noin 400 g)
kesäkurpitsa
½
l
kantarelleja
2
valkosipulinkynttä
1
sitruuna
50
g
parmesaania
1 + 1
rkl
öljyä
50
g
voita
1
kg
valmisgnoccheja
100
g
babypinaattia
suolaa ja mustapippuria

Vaiheet

  1. Leikkaa kesäkurpitsa ½ cm:n kiekoiksi. Jos kurpitsa on iso, puolita se ensin pituussuunnassa. Harjaa kantarellit puhtaiksi, revi suurimmat kahtia. Kuori ja hienonna valkosipulit. Raasta sitruunan keltainen kuori hienoksi raasteeksi. Raasta parmesaani.
  2. Kuumenna 1 rkl öljyä pannussa. Ruskista kesäkurpitsakiekot öljyssä molemmin puolin. Siirrä lautaselle, pyyhkäise kuuma pannu talouspaperilla ja lisää 1 rkl öljyä pannuun. Paista sieniä pannussa ensin ilman, että liikuttelet niitä, noin 3 minuuttia. Käännä sienet ja ruskista toinen puoli. Siirrä sienet lautaselle.
  3. Kuumenna iso kattilallinen vettä gnoccheja varten.
  4. Pyyhkäise pannu talouspaperilla. Laita voi pannuun ja anna sen sulaa ja ruskistua miedolla lämmöllä. Älä anna voin kärähtää: kun vaahtoaminen lakkaa, voi ruskistuu nopeasti. Laita gnocchit kiehuvaan veteen. Kun ne nousevat pintaan, nosta ne reikäkauhalla pannuun voin joukkoon. Lisää valkosipuli, sitruunankuori, kesäkurpitsat, sienet ja pinaatti. Purista puolikkaan sitruunan mehu joukkoon.
  5. Tarjoa gnocchit parmesaaniraasteen kanssa. Lisää suolaa ja pippuria makusi mukaan.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Pastatehdas
30 min
30 minuuttia
kasvis
Vegebaari
Kesäkurpitsa

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Hasselbackan punajuuret

Suppispasteijat

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Lakupallopiparit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini