Oma inspiraatio ja kekseliäisyys näkyy tässä reseptissä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
20min valmistelut 40min uunissa
Helppo
Herkullinen kanalasagne savujuustolla ja paprikalla höystettynä
Ainesosat
Tarvitset
600
g
kanan fileepihvejä
1
pkt
savupaimenpoika sulatejuustoa
2
dl
vettä
6
kpl
basilikanlehtiä
1
kpl
punainen suippopaprika
lasagnelevyjä
1
pkt
mozzarella siivuja/raastetta
1
puntti
kevätsipulinvarsia
6
kpl
luumutomaatteja
1
tl
suolaa (+0,5tl)
1,5
rkl
sokeria (+1rkl)
0,5
tl
mustapippuria
2
dl
ruokakermaa
Vaiheet
Laita uuni kuumenemaan 175C. Pilko kanat haluamaasi kokoon, pilko samalla paprika, kevätsipulinvarret ja tomaatit. Paista kanat pannulla kypsiksi. Lisää joukkoon vesi, sulatejuusto, paprikat, basilikat, suola, sokeri ja pippuri. Anna hautua miedolla lämmöllä 10min.
Ota vuoka esiin. Lorauta vähän vettä vuoan pohjalle.(Näin estät lasagnen tarttumasta vuokaan) Lisää seuraavaksi lasagnelevyjä > kastiketta > lasagnelevyjä > kastiketta > lasagnelevyjä. Lopuksi lisää pinnalle pilkotut kevätsipulit ja tomaatit. Lisää juustosiivut kauniisti ruoan päälle ja lorauta päälle kerma. Ripottele vielä päälle sokeria ja suolaa makua antamaan. Paista uunin keskitasolla 40min.