Nämä kanapihvit, tai äidin kananuggetit, kuten niitä myös kutsutaan, on perheen suosikkiruokien top10:ssä. Ne valmistuvat helposti ja nopeasti ja makuja voi helposti vaihdella eri mausteilla. Meidän suosikkimme on hieman herbamarea, loraus soijaa, muutama rkl tuorejuustoa - ja lisukkeena vielä kypsien pihvien kanssa sambal oelekia maun mukaan. Näitä onkin pakko tehdä aina vähintään tupla-annos, että jää muutama iltapalalle napsittavaksikin.
Maukkaat kanapihvit
Ainekset
Työvaiheet
Sekoita mannaryynit ja ruokakerma, lisää mausteet ja anna hetki turvota. Lisää joukkoon kananjauheliha ja sekoita tasaiseksi. Laita pannu kuumenemaan ja lorauta sinne käyttämääsi öljyä. Nostele käsin tai lusikalla suoraan kuumalle pannulle sopivan kokoisia pihvejä ja paista pihvit rapeiksi ja kypsiksi molemmin puolin. Tarjoile esim. riisin ja salaatin kanssa.
Nuo mannaryynit ovat tosi hyvä idea :) Näiden kanssa toimisi varmaan joku jogurttipohjainen kylmä kastike.
Joo, mannaryyneistä tulee hyvä rapea koostumus, ja kun käyttää tummia niin saa terveellisempääkin :). Suosittelen samaa myös peruslihapulliin korppujauhojen sijasta. Ja totta tuo kastike, jogurtti/kermaviili ja tuoreet yrtit joukkoon, nam!!