Sara La Fountainin yhden pellin pikaruoka valmistuu broilerin rintafileestä ja paahdetusta parsa- ja ruusukaalista. Ruoka viimeistellään herkullisella punasipulivinegretillä.
Vinkki! Kun kaalit paahtaa keittämisen sijaan, mausta tulee parempi ja vitamiinit säilyvät.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Helppo
Punasipulivinegretti
Ainesosat
1
pieni
punasipuli
1
punainen chili
1
rkl
rypsiöljyä paistamiseen
1/2
dl
sherryviinietikkaa
1
rkl
hunajaa
1
tl
dijoninsinappia
1/2
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria
3/4
dl
rypsiöljyä
Vaiheet
- Kuori ja hienonna sipuli. Viipaloi chili siemenineen. Kuullota sipuli paistinpannussa öljyssä pehmeäksi. Lisää chili ja paista 1 minuutti.
- Yhdistä kaikki ainekset öljyä lukuun ottamatta kulhossa. Valuta öljy joukkoon koko ajan sekoittaen.