Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Arjen nopeat
Kana
14:56 | 11.12.2014

Rapea broilerinrinta

Lisää omaan keittokirjaan
Soppa365 on lisännyt 300 reseptiä
Ohje: Kira Åkerström-Kekkonen Kuva: Sara Remington

Kiehtovat lisukkeet ovat helpon broileriruuan juju. Harissan tilalla voit käyttää myös chiliä tai sriracha-kastiketta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
30 min
Helppo

Rapea broilerinrinta

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
(nahallista) broilerinrintaa
2
rkl
öljyä
2
rkl
voita
suolaa
pippuria

Vaiheet

  1. Jos on aikaa, ota broilerinrinnat huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen ruuan valmistamista.
  2. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Suolaa ja pippuroi liha. Laita öljy kuumaan paistinpannuun ja paista rintoja nahkapuoli alaspäin, kunnes nahka on kullanruskea ja rapea. Alenna tarvittaessa lämpöä, ettei nahka pala. Käännä rinnat, lisää voi pannuun ja paista kaunis väri toisellekin puolelle. Kauho samalla vaahtoavaa voita broilerin päälle.
  3. Nosta rinnat vuokaan. Laita halutessasi paistolämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan. Kypsennä uunissa 13-15 minuuttia tai kunnes lihan sisälämpötila on 63 astetta.
  4. Tee harissaporkkanat broilerin kypsyessä.
  5. Ota broileri uunista ja anna lihan levätä 5 minuuttia. Tee sillä aikaa muussattu avokado.
  6. Leikkaa broilerinrinnat viipaleiksi ja tarjoa porkkanoiden ja avokadon kanssa.

Harissaporkkanat

Ainesosat

2
isoa porkkanaa
2
rkl
kookos- tai rypsiöljyä
loraus
vettä
1/2
appelsiinin raastettu kuori
1
rkl
appelsiinin mehua
2
tl
limetin mehua
1 1/2
rkl
juoksevaa hunajaa
1/2
rkl
harissatahnaa
suolaa

Vaiheet

  1. Kuori ja paloittele porkkanat vinottain. Ruskista porkkanat kevyesti paistinpannussa öljyssä.
  2. Kun porkkanat ovat hieman pehmenneet, lisää vesi, appelsiinin kuori, sitrusten mehu, hunaja, harissa ja ripaus suolaa. Anna poreilla matalalla lämmöllä pari minuuttia. Tarkista maku.

Muussattu avokado

Ainesosat

1
iso kypsä avokado
1
rkl
limetin mehua
1/2
dl
hienonnettua korianteria
suolaa

Vaiheet

  1. Muussaa avokado haarukalla. Sekoita loput ainekset joukkoon. Tarkista maku.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Porkkana
Broileri
Avokado
pääsiäinen
kana
harissa
Mia: Tinto
30 min
kot kot
Kot kot
30 minuuttia
Pääsiäinen

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Hasselbackan punajuuret

Suppispasteijat

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Lakupallopiparit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini