Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Arjen nopeat
Kana
12:43 | 13.1.2015

Vihreä kana-kasvispata

Lisää omaan keittokirjaan
Hyvä terveys on lisännyt 497 reseptiä
Ohje: Pirjo Toikkanen Kuva: Laura Riihelä

Kaalit, sipulit ja inkivääri tekevät padan mausta täyteläisen, mutta energiasisältö pysyy kepeänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
35 min
Helppo

Vihreä kana-kasvispata

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

150
g
savoijin-, lehti- tai kiinankaalia
1/2
kyssäkaali
1
parsakaali (400 g)
2
punasipulia
2
valkosipulinkynttä
2
rkl
raastettua inkivääriä
400
g
broilerin rintapaloja
2
rkl
rypsiöljyä
3/4
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria myllystä
5
dl
kasvislientä (+ 2 dl pannun huuhdelientä)
1
appelsiinin mehu
1
tl
hunajaa
1
dl
tuoretta korianteria hienonnettuna

Vaiheet

  1. Leikkaa kaalinlehdet suikaleiksi. Kuori ja suikaloi kyssäkaali. Kuori ja suikaloi parsakaalin varsi ja jaa latva pieniksi nupuiksi. Kuori sipulit. Leikkaa punasipuli suikaleiksi ja viipaloi valkosipuli. Kuori ja raasta pieni pala inkivääriä. Leikkaa broilerinliha suikaleiksi.
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista broilerisuikaleet. Lisää valkosipuli ja inkivääri. Sekoittele ja jatka paistamista hetken aikaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kuumenna kasvisliemi kattilassa kiehuvaksi. Lisää parsakaalin varsiosat ja kyssäkaali. Keitä viisi minuuttia. Lisää loput kasvikset sekä paistetut broilerisuikaleet. Kiehauta pannulla 2 dl vettä ja lisää tämä huuhdeliemi kattilaan. Keitä 5 minuuttia. Kaada joukkoon appelsiinimehu ja keitä vielä pari minuuttia. Mausta pata lopuksi hunajalla ja korianterilla.
  4. Tarjoa keitetyn kvinoan, ohra- tai spelttisuurimoiden kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Kaali
kevyt
kana
kanapata
30 min
kot kot
Touch of Taste: Pataruoat
Kevyet & salaatit
Kot kot
30 minuuttia
Nuuka kokki

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Joulukinkku ruiskuoressa

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini