Pesto tarkoittaa suoraan käännettynä murskattua tai survottua. Tällä kertaa maukas ja helppo pesto valmistuu paahdetuista tölkkipaprikoista. Sekoita pastaan ja nauti!
Timjamin lehtien paahtaminen tuo ihanaa makua pestoon.
Juusto kannattaa käännellä peston joukkoon vasta ihan loppuvaiheessa, jotta sen rasva ei erotu.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo
Paprikapesto
Ainesosat
1
prk (noin 450 g)
paahdettuja paprikoita
½
ruukkua
timjamia
1
valkosipulinkynsi
2
dl
hasselpähkinöitä
½
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria rouhittuna
2
dl
pecorinojuustoa raastettuna
Vaiheet
- Valuta paprikat liemestä. Irrota timjamista lehdet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet karkeasti.
- Paahda hasselpähkinät ja timjamin lehdet kuivassa, kuumassa pannussa. Sekoita tehosekoittimessa paprikoiden ja valkosipulin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla ja kääntele juustoraaste joukkoon.
- Tarjoa esimerkiksi pastan kastikkeena.