
Tästä pastasta saa voimia. Pilko joukkoon parsakaalia ja appelsiinia.
Parsakaali-appelsiinipasta
Ainekset
Työvaiheet
- Laita pasta kiehumaan. Valmista sillä aikaa nopea kastike.
- Irrota parsakaalin kukinnot ja leikkaa paksumpi varsipala pieniksi kuutioiksi. Keitä parsakaali napakan kypsäksi vähässä vedessä noin 5 minuuttia. Kuori toinen appelsiini ja poista huolella valkoinen kuoriosa. Paloittele appelsiini reiluiksi paloiksi. Pese ja kuutioi paprika.
- Sulata nokare voita pannulla ja lisää chililastut, parsakaalit ja paprika pannulle kahdeksi minuutiksi. Purista joukkoon toisen appelsiinin mehu. Lisää pannulle appelsiinipalat pariksi minuutiksi. Mausta hunajalla ja suolalla. Ota pastan keitinliemi talteen ja lisää loraus kastikkeeseen.Siivilöi pasta ja lisää parsakaali-appelsiinikastike pastan joukoon. Raasta joukkoon runsaasti parmesaaniraastetta.
- VINKKI Saat ruuasta tuhdimman, kun lisäät joukkoon paahdettuja pekonikuutioita tai kypsää broileria.