Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Mainos
Arjen nopeat
Pastat ja risotot
14:45 | 30.8.2016

Katkarapucarbonara

Lisää omaan keittokirjaan
Arla Keittiö on lisännyt 121 reseptiä

Perinteinen carbonara saa uuden säväyksen, kun maustat sen katkaravuilla ja valkoviini-tillikermalla. Tämä kiireisen kokin herkkuruoka valmistuu vain vartissa!

4 annosta
15 min
Helppo

Katkarapucarbonara

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1 pss
(180 g)
katkarapuja
250
g
täysjyväspagettia
1
tl
merisuolaa
2
dl
raastettua parmesaania
1 prk
(a´2dl)
Arla Lempi Valkoviini & tilli -ruokakermaa
1
kananmuna
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1
rkl
oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
(ruohosipulia, tilliä)

Vaiheet

Sulata katkaravut ja valuta niistä neste.

Kiehauta spagetin keittovesi ja mausta se suolalla. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan siten, että pasta on juuri ja juuri kypsää.

Spagetin kiehuessa raasta parmesaanijuusto ja sekoita keskenään Arla Lempi Valkoviini & tilli -ruokakerma ja kananmuna.

Viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli. Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Valuta kypsä spagetti. Lisää joukkoon sipulit, katkaravut, kermaseos ja 2/3 osaa juustoraasteesta. Lämmitä seos kuumaksi, mutta älä anna kiehua. Rouhi pastan joukkoon reilusti mustapippuria.

Tarjoa pasta lopun parmesaaniraasteen kanssa ja viimeistele halutessasi tuoreilla yrteillä.

Carbonara
Katkarapu
Pasta
Pastatehdas

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini