
Tämä Makujen aamu -ohjelman Nanna Rintalan kolmen juuston pannulasagne on aivan uskomaattoman hyvä ja nopea ruoka kiireisen ruoanlaittajan arkeen!
Kolmen juuston pannulasagne 22.12. 2019
Ainekset
Työvaiheet
Valitse korkeareunainen paistinpannu.
Kuumenna öljy toisessa pannussa ja paista sipulisilppu pehmeäksi keskilämmöllä, noin 5 minuuttia.
Lisää valkosipuli ja jatka paistamista vielä 2 minuuttia.
Kaada seos isoon pannuun ja kuumenna (pienempi) pannu uudelleen paistaaksesi jauhelihe. Lisää sekin paistettuna sipulin joukkoon. Freesaa vielä pyre ja lisää edellisten sekaan.
Lisää joukkoon tomaattimurska, lihaliemikuutio ja oregano. Keitä kastike kiehuvaksi.
Taittele lasagnelevyt suurin piirtein kahtia, ja lisää pannulle niin, että ne peittyvät kastikkeeseen. Peitä kannella ja anna pastan hautua. Käy kuitenkin irrottelemassa aluksi levyjä usein toisistaan sillä alkuvaihessa ne tarttuvat helposti kiinni. Keitä noin 15-20 minuuttia.
Lusikoi pinnalle tuorejuusto, sekoita sitä hiukan kastikkeen joukkoon. Valuta ja viipaloi mozzarella. Asettele viipaleet pannulasagnen pinnalle. Peitä kannella noin 2 minuutin ajaksi, jotta juustot hiukan sulaa.
Nosta pannu liedeltä ja anna vetäytyä vielä hetki. Ripottele päälle tuoretta basilikaa ja parmesan lastuja.