
Mausteisen maukas possupasta
Ainekset
Työvaiheet
1. Putsaa lihasta ylimääräiset "valkoiset" ja leikkaa liha reiluiksi suikaleiksi.Laita pastavesi kiehumaan reiluun kattilaan. Pilko sipuli hienoksi, viipaloi herkkusienet ja puolita kirsikkatomaatit. Hienonna persilja. Laita uuni päälle 200 asteeseen.
2. Kuullota tilavassa kasarissa ruokalusikallisessa öljyä sipuli, sienet ja kirsikkatomaatit. Lisää muutaman minuutin päästä persilja, viherpippurit, vesi, viini ja fondi. Kiehauta ja suurusta veteen sekoitetulla maissitärkkelyksellä. Anna hautua 5 minuuttia. Maista sitten soijalla, suolalla ja pippurilla.
3. Paista lihapalat voi-rapsiöljysekoituksessa ja keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Levitä pestoa maalaisleivän viipaleilla ja paahda uunissa. Tarjoile persiljan ja/tai basilikan kanssa.