Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pasta carbonara
Ainesosat
spagetti
300
g
tuoreita herkkusieniä
300
g
Porsaan kylkiviipaleita tai pekonia
3
dl
kermaa
4
kananmunaa
50
g
parmesaani juustoa
50
g
Pecorino juustoa
1-2
tl
sitruunamehua
suolaa
pippuria
Vaiheet
Keitä reilusti spagettia, noin neljälle henkilölle. Keitä al denteksi ja valuta.
Huuhdo ja viipaloi herkkusienet. Paista niitä pannulla, ilman voita, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Lisää vähän öljyä tai voita ja ruskista niitä vielä viitisen minuuttia. suolaa ja pippuroi.
Paloittele porsaan kylkiviipaleet tai pekoni ja paista ne pannulla ruskeiksi. Sekoita joukkoon sienet ja spagetti. Ota pannu pois lämmöltä.
Sekoita kerma, kananmunat, juustot ja sitruunamehu keskenään. Suolaa ja pippuroi.
Kaada kerma-juusto seos pannulle ja sekoita kunnolla.