Helppo rapupasta on valmis 20 minuutissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
15 minuuttia
Keskivaikea
Tulinen rapupasta
Ainesosat
2
kpl
valkosipulin kynttä
1
kpl
sipulia
1
kpl
punaista chiliä
1
rkl
öljyä
1
kpl
rasiaa kirsikkatomaatteja
1
prk
ranskankermaa
2
dl
kermaa
180
g
isoja katkarapuja
1
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria
2
rkl
tuoretta tilliä
spagettia
Päälle
parmesaanijuustoa
Vaiheet
- Kuullota öljytyllä pannulla sipulit ja chilit. Lisää kirsikkatomaatit, kuullota vielä hetki. Lisää ranskankerma ja kerma tomaattien joukkoon, anna kiehua pari minuuttia.
- Lisää sulatetut ravut. Anna kiehahtaa, mutta älä keitä, ravuista tulee muuten sitkeitä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi hienonnettu tilli. Tarjoa spagetin ja parmesaanijuuston kanssa.