Kun kääräiset klassikkoleivän wrapiksi, kesän paras eväs on valmis. Rullan kanssa syntyy myös vähemmän sotkua kuin kerrosleivän kanssa sählätessä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Club sandwich -wrap
Ainesosat
4
kalkkunan sisäfileetä
1
tl
suolaa
1
kerä
salaattia
4
tomaattia
2
avokadoa
8
vehnätortillaa
8
rkl
majoneesia
4
tl
Dijon-sinappia
1
pkt
palvikinkkua
Vaiheet
- Paista fileet paistinpannulla molemmin puolin ruskeiksi eli noin 5 minuuttia puoleltaan. Ripottele päälle suolaa paiston lopuksi. Nosta jäähtymään.
- Pese, kuivaa ja revi salaatti. Pese ja siivuta tomaatit. Puolita avokadot, poista kivet ja siivuta hedelmäliha veitsellä. Kaavi lusikalla siivut ulos kuoresta. Siivuta jäähtynyt kalkkunafilee.
- Aloita wrappien kokoaminen laittamalla kaikille tortilloille ruokalusikallinen majoneesia ja puoli teelusikallista dijon-sinappia. Levitä ne veitsellä tortillaan keskiosaan. Kokoa tortilloille maltillisesti salaattia, tomaattia, avokadoa, palvikinkkua ja kalkkunaa.
- Taittele tortilla ensin alareunasta noin puoleenväliin ylös ja sitten reunoilta. Pakkaa eväspusseihin tai tiukasti voi- tai leivinpaperiin.