
Ruokaisat patongit käyvät hyvin lounaasta. Leipien sisälle tulee vegaanista coleslawia ja rapeaksi paistettua Delikauraa tai nyhtökauraa. Nam!
BBQ-kauralla täytetty patonki ja vegaaninen coleslaw
Ainekset
Työvaiheet
- Tee ensin coleslaw. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi majoneesin joukkoon. Lisää sinappi, sitruunamehu, suola ja sokeri. Kuori ja raasta porkkanat ja kaalit. Sekoita maustetun majoneesin joukkoon, anna tekeytyä.
- Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista delikauraa 2 minuuttia. Lisää makea thaichilikastike ja teriyakikastike. Paista vain sen verran, että kauravalmiste muuttuu ihanan tahmeaksi.
- Puolita patongit pituussuunnassa ja täytä bbq-kauralla sekä coleslaw’lla. Leikkaa pienemmiksi paloiksi.
Vinkki! Jos et löydä Delikauraa, korvaa se puolikkaalla paketilla tomaatinmakuista nyhtökauraa.