Vohvelirauta esiin! Valmis croissant-taikina kypsyy parissa minuutissa rapeaksi. Tarjoa crohvelit vastapaistettuina.
Croissant-vohvelit
Ainekset
Työvaiheet
- Irrota croissant-taikina varovasti purkista. Älä levitä taikinaa, vaan leikkaa pötkö terävällä veitsellä kuudeksi pyöreäksi kiekoksi.
- Laita sokeri ja kaneli laakealle lautaselle. Pyöräytä taikinakiekot mausteissa molemmin puolin.
- Paista kiekko kerrallaan kullanruskeaksi kuumalla vohveliraudalla. Aikaa kuluu 2–4 minuuttia.
- Tarjoile heti mustikoiden, hillon ja kaurafraichen (tai ranskankerman) kera
Alkuperäinen resepti: Anu Brask, Kodin Kuvalehti
Käyköhän tähän hommaan myös voileipägrilli ?
ei käy missään nimessä täytyy olla ihan erikoisvalmisteinen crohveligrilli
Nuohan kuvassa ovat jopa pahasti palaneet.Kuka on ohjeen takana? Epamaaraisen nakoinen suttukasa.
Ei näytä yhtään palaneilta vaan tosi herkullisen näköinen annos. Usein käynti silmälääkärillä auttaa.