Nasi Goreng on indonesialainen pyttipannu, riisin joukkoon voi laittaa lähes mitä tahansa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 minuuttia
Helppo
Broileri Nasi Goreng
Ainesosat
2
kpl
valkosipulinkynttä
2
kpl
kesäsipulia varsineen
3
tl
tuoretta inkivääriä
1
kpl
punaista paprikaa
1
kpl
chilipalkoa
4
kpl
broilerin rintafileitä
1
dl
rypsiöljyä
6
dl
keitettyä riisiä
2
kpl
kananmunaa
1
dl
herneitä
Vaiheet
- Kuori ja hienonna inkivääri. Kuutioi paprika. Viipaloi chili ja poista siitä halutessasi siemenet. Suikaloi broilerin rintafileet.
- Lämmitä öljy pannulla. Kuullota sipuleita, inkivääriä ja chiliä hetki. Lisää broilerisuikaleet ja paista ne melkein kypsiksi. Lisää paprikapalat ja jatka paistamista, kunnes ne pehmenevät ja broileri on kypsää.
- Lisää pannulle kylmä, kypsä riisi. Paista, kunnes riisi lämpenee ja saa väriä. Lisää tarvittaessa öljyä pannulle, jos riisi uhkaa tarttua kiinni.
- Tee pannun keskelle tyhjä kohta ja riko munat pannulle. Anna paistua hetki, kunnes munat hyytyvät hieman. Sekoita munat muiden aineiden joukkoon.
- Mausta seos ketjap manis -kastikkeella ja halutessasi makealla chilikastikkeella. Koristele korianterilla ja hienonnetuilla sipulinvarsilla.