Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 minuuttia
Helppo
Cheddarjuustosandwich
Ainesosat
8
kpl
viipaletta maalaisleipää
4
kpl
viipaletta ilmakuivattua kinkkua tai palvikinkkua
8
kpl
aurinkokuivattua tomaattia
125
g
cheddarjuustoa
Balsamicopunasipulit
1
kpl
pieni punasipuli
2
rkl
balsamiviinietikkaa
1
rkl
hunajaa
1/4
tl
suolaa
Paistamiseen
2-3
rkl
voita
1
kpl
valkosipulinkynsi
Vaiheet
- Valmista ensin balsamicosipulit. Kuori ja viipaloi punasipuli mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sekoita oliiviöljy, balsamiviinietikka, hunaja ja suola keskenään kulhossa. Lisää sipulirenkaat ja anna maustua 10–15 minuuttia.
- Levitä maalaisleivän päälle ilmakuivattua kinkkua, aurinkokuivattuja tomaatteja, balsamicosipulia ja viipaloitua cheddarjuustoa. Aseta toinen leipäviipale kanneksi ja paina tiukasti yhteen.
- Kuori ja viipaloi valkosipulinkynsi. Sulata voi paistinpannulla ja lisää pannulle valkosipuliviipaleita.
- Paista pannun koosta riippuen 1–2 leipää kerrallaan noin 3 minuuttia molemmin puolin. Peitä pannu paistamisen aikana kannella tai alumiinifoliolla, jotta juusto ja täytteet lämpenevät leivän sisällä.