
Paistetut munakoisokiekot kootaan torneiksi! Niiden väliin sujautetaan kuskusia ja maustettua jauhelihaa. Koko komeus viimeistellään jugurtilla ja fetalla.
Jauhelihalla täytetyt munakoisokiekot
Ainekset
Työvaiheet
1. Aloita leikkaamalla munakoisot sentin paksuisiksi kiekoiksi. Älä käytä kasvin kantaa. Kuori ja hienonna sipuli.
2. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulit. Lisää kuskus ja vesi. Anna kiehahtaa ja nosta kattila hellalta.
3. Ruskista jauheliha pannussa, lisää suola ja juustokumina. Sekoita jauheliha kuskusin joukkoon. Mausta sitruunan mehulla.
4. Huuhtaise ja kuivaa pannu. Lisää öljyä ja paista munakoisokiekot molemmin puolin ruskeiksi. Kypsennä kiekot parissa erässä, jotta kaikkiin tulee hyvä, ruskettunut pinta. Lisää välissä öljyä.
5. Nostele munakoisot lautaselle. Kumoa kuskus munakoisojen päälle ja murustele feta päälle. Viimeistele lehtipersiljan lehdillä. Tarjoa jogurtin kanssa.
Erikoinen sekasotku!ei maistuisi!
Ei ole pakko laittaa kaikkea 😊 toiset tykkää tehdä sellaista mihin saa kotoa löytyvät ruoka-aineet lisättyä tuomaan makua ja näköä, mistä kukin tykkää, mutta tämä on hyvä ilman lisäyksiäkin.