Nuudelikulho on kaikkien suosikki: helppoa ja nopeaa arkiruokaa, jota syksyn tuoreet maut piristävät.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Kaali-pekoninuudelit
Ainesosat
4
kiekkoa ramen-nuudeleita
1 1⁄2
l
vettä
2
kasvisliemikuutiota
2
porkkanaa
300
g
punakaalia
2–3
lehtikaalinlehteä
1
pkt (140 g)
pekonia
Liemi
1⁄2
l
nuudelien keitinlientä
1
prk (400 g)
kookoskermaa
2
rkl
misotahnaa
1
limetin mehu
1⁄2–1
rkl
soijakastiketta
Vaiheet
- Kiehauta vesi ja lisää joukkoon kasvisliemikuutiot. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori ja leikkaa porkkanat tikuiksi. Pilko punakaali ohuiksi suikaleiksi. Revi lehtikaalista pois paksu ranka ja silppua lehdet pienemmiksi paloiksi.
- Siivilöi nuudelien keitinliemi toiseen kattilaan. Ota talteen puolisen litraa. Lisää joukkoon kookoskerma, misotahna, limen mehu ja soija. Sekoita liemi tasaiseksi.
- Pilko pekoni ja paista viipaleet rapeiksi. Lisää joukkoon kasvikset. Kääntele seosta pannulla 5 minuuttia.
- Lisää kuuman liemen joukkoon keitetyt nuudelit sekä paistettu pekoni ja kasvikset.