Helppo ja herkullinen lehtikaali-gnocchipannu valmistuu vartissa. Makuun voit vaikuttaa sillä, kuinka tulisia raakamakkaroita valitset.
Kaupan tuorepastahyllystä löytyvät perunagnocchit ovat näppärää pikaruokaa. Tämä helppo pyttipannuohje osoittaa, ettei niitä tarvitse edes keittää erikseen.
Ideana on kypsentää pannulla ensin raakamakkaroita, joista irtoavassa rasvassa paistetaan gnocchit. Kun perunapallerot ovat saaneet kauniin paistopinnan, joukkoon lisätään reilu loraus kanalientä, jossa gnocchit saavat hautua kypsäksi. Tähän menee vain muutama minuutti. Samalla joukossa kypsyy nippu suikaloitua lehtikaalia.
Voit vaikuttaa gnocchipyttiksen makuun sillä, kuinka tulista raakamakkaraa valitset. Kanaliemen voit myös halutessasi vaihtaa kasvisliemeen.
Makkara-lehtikaalignocchit
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna öljy paistinpannulla. Purista makkarat pieninä paloina kuorestaan pannulle. Paista melkein kypsäksi, samalla puuhaarukalla vielä hieman pienemmäksi rikkoen. Lisää mausteet ja paista loppuun saakka. Siirrä makkarat kulhoon ja pidä lämpimänä.
- Paista gnoccheja makkaroiden rasvassa minuutti. Lisää kanaliemi ja keitä 2 minuuttia. Suikaloi lehtikaali joukkoon ja keitä vielä pari minuuttia, kunnes lehtikaali pehmenee. Lisää makkarat joukkoon.
- Raasta parmesaani valmiiden annosten päälle ja tarjoa heti.
Hohhoijaa...
Seuraavaksi keittokirja nimeltä 1001 pyttipannureseptiä.
...sitä odotellessa...