Broileri hunnutetaan pestolla ja tuorejuustolla, couscousissa maistuu paahdettu seesami.
Resepti on julkaistu Kodin Kuvalehden numerossa 21/2003.
Pestokana
Ainekset
Työvaiheet
- Pyyhi ylimääräinen marinadi fileistä. Levitä pinnalle pestokastiketta ja päälle juustonokareita.
- Peitä fileet tomaattiviipaleilla ja nosta leivinpaperin päälle uunipellille.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää.
- Valmista lisäkecouscous lihan paistuessa.
Seesamicouscous
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota öljyssä pannulla 5-10 minuuttia.
- Mittaa couscous kattilaan ja kiehauta vesi toisessa kattilassa. Mausta vesi suolalla. Kaada kiehuva vesi couscosille. Anna imeytyä pari minuuttia, sekoita pari kertaa.
- Sekoita couscous ja kasvikset, tarkista maku. Voit lisätä suolaa tai seesamiöljyä.
- Tarjoa broilerin kanssa.
Vinkki! Tämä couscous käy jäähtyneenä myös salaatiksi.