Piiamarisusanna on lisännyt 10 reseptiä.
Linkitetty 3 keittokirjaan.

AINEKSET

2 Kypsää banaania
100 g voita
2 dl sokeria
2 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
Ripaus vaniljasokeria
1 dl saksanpähkinöitä rouhittuna

PINNALLE
2 dl Tomusokeria
1 rkl sitruunamehua
saksanpähkinää rouhittuna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
25
Valmistusaika
1h 40min
Vaikeustaso
Kohtalainen

Banaani-pähkinäkakku

Työvaiheet

Muussaa banaanit haarukalla tai sauvasekoittimella. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri hyvin. Lisää munat vaahtoon yksitellen ja hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja karkeasti rouhitut pähkinät.
Sekoita banaanisose voi-sokeri-munavaahtoon vuorotellen kuivien aineiden kanssa. Sekoita hyvin.
Voitele ja korppujauhota 1,8 litran kakkuvuoka (voit käyttää korppujauhojen asemesta vuoan "jauhottamiseen" kookoshiutaleita). Kaada taikina vuokaan.
Kypsennä 175 asteessa n. 1 t. Kumoa kakku vuoasta jäähtyneenä. Kakun maku on parhaimmillaan muutaman päivän päästä.
Tee kakulle kuorrutus ennen tarjoilua. Sekoita tomusokeri ja sitruuna. Valele kakun päälle kauniisti ja lisää lopuksi rouhitut saksanpähkinät.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla