Kostea ja sisältä rouskuva. Sellainen on valkosuklaata ja pähkinää sisältävä brownie.
Brownie pekaanipähkinöistä
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään.Sulata voi ja anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sekoita vaahtoon voisula ja kuivat aineet haarukkavatkaimella nopeasti sekoittaen. Älä vaivaa, jotta taikinasta ei tule sitkeää.
- Vuoraa uunivuoka (noin 20 x 30 cm) leivinpaperilla. Levitä taikina tasaisesti vuokaan. Paista kakkua 175-asteisen uunin keskitasossa noin 20 min, kunnes pinta on kypsä mutta sisus vielä kosteaa. Älä paista liikaa, ettei browniesta tule kuivaa. Tarjoa haaleana tai jäähtyneenä vaniljajäätelön kanssa.
Vinkki! Jos annat brownieainekset lahjaksi, mittaa kuivat aineet lasipurkkiin ja kirjoita ohje mukaan.