Inspiroidu saksalaisesta keittiöstä! Laita hodarin väliin bratwurstia, johon pekoni lisää suolaisuutta sekä kurttukaalia, joka tuo hodariin makeutta ja happamuutta. Äärimmäisen helppoa, mutta niin hyvää.
4
Helppo
Bratwursthodari kurttukaalilla
Ainesosat
4
kpl
Vaasan Mini Hot Dog -sämpylöitä
4
kpl
bratwursteja
4
siivua
cheddarjuustoa
80
grammaa
kuutioitua pekonia
80
grammaa
kurttukaalia eli savoijinkaalia
60
grammaa
säilöttyä tai grillattua punaista paprikaa
valkoviinietikkaa
suolaa
pippuria
Karkea sinappi-majoneesikastike
2-3
rkl
karkeaa sinappia
3-4
rkl
majoneesia
Vaiheet
- Paista kurttukaali yhdessä valkoviinietikan, suolan ja pippurin kanssa. Sekoita se siivutetun punaisen paprikan kanssa.
- Leikkaa bratwurstit pituussuunnassa ja paista tai grillaa ne. Paista myös pekonit cheddarjuuston kanssa. Grillaa tai paahda sämpylät.
- Rakenna hodarit lisäämällä bratwurstien päälle kaali- ja paprikasekoitus sekä muut ainekset. Tarjoile kurttukaalin sekä ranskalaisten tai rapeiden perunalastuja ja sinappi-majoneesikastikkeen kanssa.