
Pekan kana Antin tapaan, pitaleivät ja omena-kesäkurpitsaslaw
Ainekset
Työvaiheet
1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Suikaloi paprikat ja sipulit. Levitä uunipellille.
3. Pyörittele kanoihin reilusti mausteseosta ja laita uunipellille kasvisten joukkoon.
4. Laita uuniin noin tunniksi.
5. Valmista sillä välin lisuke: Suikaloi omena ja kesäkurpitsa. Sekoita joukkoon etikka, öljy ja mausteet. Sekoita. Laita jääkaappiin.
6. Kun kanat ovat saaneet hyvän värin ja kasvikset ovat paahtuneita, ota uunista.
7. Leikkaa kanat kebabmaisiksi viipaleiksi ja sekoita kasvisten joukkoon.
8. Lämmitä pitaleivät esim. paahtimessa.
9. Täytä pitaleivät salaatilla, jogurtilla, sriracha-kastikeella ja kana-kasvistäytteellä.
10. Tarjoa lisukkeena omenaslaw.