
Hodarit pitkillä nakeilla ja wasabi-coleslaw on mitä parhain yöruoka tai pikkupurtava.
Hodarit ja wasabi-coleslaw
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista ensin coleslaw. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi.
- Kuori ja raasta porkkanat karkealla terällä. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Yhdistä ainekset.
- Sekoita kastikkeen ainekset majoneesin joukkoon ja sekoita kasvisten joukkoon. Anna salaatin maustua kylmässä.
- Lämmitä hodarisämpylät ja nakit grillissä. Lisää väliin reilusti salaattia. Ripottele päälle lopuksi sipulirouhetta.
Todella hyvää. Tein pyöryköistä vähän pienempiä ja tomaattikastikkeeksi Marcella Hazanin ohjeella tehty yksinkertainen tomaattikastike. Söimme spagetin kera.
Tässäpä kiva ohje nokkosten aikaan, tykätään nokkosruuista. Teen itse myös usein ricottajuustoa. Kokeiluun huomenna, kiitos :)