
Pehmeisiin tortillalettuihin kootut kasvis-tacot ovat kevyttä herkkua. Kourallinen tuoretta korianteria ja muutama viipale pehmeää avokadoa kruunaavat maukkaat tacot.
Vihreät sienitacot
Ainekset
Työvaiheet
- Viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna jalapenot ja leikkaa paprika ja punakaali ohuiksi suikaleiksi. Purista limetistä mehu.
- Kuumenna öljy pannussa. Ruskista herkkusieniä ja valkosipulia kuumassa pannussa 5 minuuttia. Lisää limetinmehu ja kiehauta, kunnes neste on haihtunut. Lisää jalapenot, paprikat ja kaali. Paista 5 minuuttia. Mausta suolalla, juustokuminalla ja cayennepippurilla. Pidä paistos lämpimänä.
- Halkaise avokadot, poista kivet ja kuori ja viipaloi puolikkaat. Leikkaa korianterin varret kastiketta varten ja käytä lehdet tacoihin.
- Mittaa kaikki kastikkeen aineet kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella.
- Laita kullekin tortillalle reilusti korianteria, avokadoa ja herkkusienipaistosta. Mausta korianteri-piimäkastikkeella.