
Itse tehdyt mehevät maidottomat ja vegaanit kasvisburgerit sopivat rentoon herkutteluun viikonlopuksi, pippaloihin tai vaikka piknikille. Voit paistaa pihvit edellisenä päivänä ja kasata lämpimät burgerit juuri ennen tarjoilua.
Itse tehdyt kasvishampurilaiset voi kuullostaa aluksi suuritöiseltä. Hampparit on itse asiassa tosi nopeita kasata, kun olet tehnyt ensin vähän esivalmisteluja.
Eli helpota hieman kiiretäsi ja valmista kasvispihvit jo edellisenä päivänä ohjeen mukaan. Ohjeen löydät Ihan maidotonta-sivustolta ja Soppa 365:sta. Saat ohjeella 13 -15 reilun kokoista kasvispihviä. Jos pihvimäärä tuntuu suurelta, voit helposti puolittaa reseptin.
Varaa hampurilaisiin sopiva määrä gluteenittomia tai tavallisia sämpylöitä.
Herkullisen loppusilauksen saat tarjoamalla hampurilaisten kanssa kuumat ranskalaiset perunat ja raikasta salaattia.
Mehevät kasvisburgerit, vegaani ja gluteeniton ohje
Ainekset
Työvaiheet
Näin kasaat burgerit:
1. Jos valmistit kasvispihvit edellisenä päivänä, kuumenna ne öljytilkassa pannulla, jotta saat pintaan rapeutta. Pihviohje löytyy Soppa 356:sta sekä Ihan maidotonta-sivustolta.
2. Halkaise sämpylät ja halutessasi pidä niitä lämpimänä uunissa, matalassa lämmössä.
3. Laita alemman sämpylän osan päälle salaatinlehtiä ja pihvitomaatin siivuja.
4. Lisää päälle kuuma kasvispihvi pannulta, maustekurkun siivuja ja punasipulin renkaita
5. Viimeistele vegaanimajolla ja tuoreyrteillä
6. Laita sämpylän "kansi" kiinni ja nauti!
Tarjoa hampurilaiset ketsupin ja kuumien ranskalaisten perunoiden ja salaatin kera.