14:43 | 12.9.2020
Parhaat palvirouhe-jauheliha-kepakot
Nämä kepakot ovat erityisen maukkaat ja todella helppo valmistaa, sillä taikina on hyvin muokkaantuvaa, eivätkä makunesteet tule pellille uunissa paistaessa, kunhan taikinan aineiden suhteet pysyvät oikeina.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
7 - 10
30 min + 20 min
Helppo
Parhaat palvirouhe-jauheliha-kepakot
Ainesosat
250
g
palvirouhetta (Atria)
400
g
jauhelihaa
1
dl
kaurahiutaleita
1
rkl
perunajauhoja
1
dl
Planti Cooking Original kaura (kasviskerma)
0,5
tl
suolaa
0,5 - 1
tl
yrttimaustetta
0,5
tl
valkopippuria
0,5
tl
maustepippuria
0,5
tl
pippurisekoitetta (myllystä)/mustapippurirouhetta