
Pannulla makkaran päälle sulanut juusto makeaksi paistuneiden kasvisten kanssa on täydellinen kombo hämärtyvän illan huikopalaksi.
Juustoiset raakamakkarahodarit
Ainekset
Työvaiheet
-
Suikaloi paprikat ja viipaloi nippusipulit.
-
Kuumenna öljy isossa paistinpannussa ja paista siinä paprikoita välillä sekoitellen noin 7 minuuttia. Lisää sipulit ja jatka paistamista vielä muutama minuutti. Lisää etikka.
-
Kaavi kasvikset pannun toiselle laidalle ja lisää makkarat. Paista makkaroihin kaunis väri ja peitä pannu kannella. Kypsennä 8 minuuttia, ota kansi pois. Levitä paprikaseos pannulle makkaroiden ympärille.
-
Leikkaa sulatejuustopalat vinottain kolmioiksi ja laita juustot makkaroiden päälle. Peitä pannu jälleen kannella ja jatka kypsentämistä muutama minuutti, kunnes juusto on sulanut.
-
Lämmitä sämpylät. Avaa sämpylä, kaavi paistolastalla sen väliin paprikaseosta sekä makkara. Ripottele lopuksi pinnalle reilusti ruohosipulia.