
Erittäin kuohkeaa ja maistuvan pehmeää tortillaan käärittyä salaisuutta on vaikea olla vastustamatta.
tortilloja, tomaattia, avocadoa, tuoretta korianteri yrttiä, mustapapuja, sipulia, punainen paprika, tomaatti ja paprika-pestoa, mietoa chilikastiketta, currytahnaa, öljyä, vettä, mozzarella-juustoraastetta, créme fraiche
Mustapapu-enchilladat
Ainekset
Työvaiheet
Kuori sipuli ja hienonna. Paloittele paprika. Kuullota pannulla öljyssä sipuli, lisää joukkoon paprikapalat, tomaatti-paprika- pestoa(haluamasi määrä), (chilikastiketta), ja curry tahnaa. Laita mukaan vettä 1/2- 1dl sekä mustapavut jotka olet valuttanut ja huuhdellut siivilässä veden alla. Hauduta kunnes neste saostuu tai paksuuntuu. Laita uuni 200 asteeseen. Sekoita Tzaziki -dippi ranskankerman kanssa(créme fraiche)ja lisää vettä joukkoon 1rkl. Kuori avocadot ja halkaise kahtia ja koverra ruokalusikalla kuoren reunaa myöten hedelmä ulos. Paloittele avocadot. Laita kattilaan vettä 3/4dl vettä ja kiehauta sekoittaen joukkoon tomaattisose. Sekoita tomaattisose hyvin. Jaa mustapapuseosta tortillojen päälle leivinpaperilla kaikkiin haluamasi määrä ja riippuen syöjien määrästä. Rullaa tortillat kiinni ja laita hammastikuilla kiinni ja levitä tomaattisosetta tortillarullien päälle. Ripottele siihen mozzarella juustoraastetta. Paista uunin keskitasolla 7 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Poista hammastikut rullista ennen syömistä. Laita tortillojen päälle ranskankermaa, juustoraastetta, avocadon paloja ja tomaatin paloja, sekä vielä tuoretta korianter yrttiä kruunaaman koko ateria nauttien täysin siemauksin.