Vesa Hartikainen on lisännyt 52 reseptiä.
Linkitetty 3 keittokirjaan.

2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
250 g tuorepastaa , esim. tuorespaghetti
450 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
1 prk (3 dl) Valio kermaista currykastiketta
3 dl vettä
1 parsakaali
250 g kirsikkatomaatteja
1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4

Curry-broileri uunipasta

Työvaiheet

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Voitele uunivuoka (30 x 20 cm) Oivariini rasvalla. Lisää vuokaan tuorepasta ja broilerisuikaleet.

Kaada päälle currykastike. Täytä kastikepurkki vedellä, huuhtele ja kaada vesi vuokaan.

Lisää parsakaalin nuput ja kirsikkatomaatit. Levitä pinnalle juustoraaste ja mausta.

Paista 20 - 30 minuuttia.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla