Rapeaa leipää tekee mieli dippailla hyvään oliiviöljyyn. Siitä on helppo tehdä myös leipien kanssa sopivat kastikkeet. Kata pöytään kolme dippiä, ja jokainen voi lusikoida leiville vuorotellen erilaisia makuja.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Dippilajitelma leivälle
Ainekset
Yrtti-öljydippi
1
dl
Rajamäen Ekstra-neitsytoliiviöljyä
3
rkl
Rajamäen Valkoviinietikkaa
1
valkosipulinkynsi, hienonnettuna
1
rkl
timjamia, hienonnettuna
1
rkl
salviaa, hienonnettuna
1
tl
rosmariinia, hienonnettuna
½
tl
chilihiutaleita
Punainen pesto-öljydippi
1
dl
Rajamäen Ekstra-neitsytoliiviöljyä
3
rkl
Rajamäen Valkoviinietikkaa
3
rkl
aurinkokuivattuja tomaatteja, hienonnettuna
2
rkl
punaista pestoa
Balsamietikka-öljydippi
1
dl
Rajamäen Balsamietikka-oliiviöljyä
Työvaiheet
- Sekoita kastikkeiden ainekset. Anna maustua hetki.
- Kaada sekoitetut kastikkeet ja balsamietikka-öljy omiin tarjoilukulhoihin.
- Tarjoa rapean leivän ja naposteltavien kanssa. Lusikoi tai dippaa.