Katri Kilpiäinen on lisännyt 1 reseptin.
Linkitetty 44 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Garam masala -kastike

Ainekset

300
g
broilerin maustamatonta rintafileetä
4
tl
garam masala -mausteseosta
1,5
kpl
makeaa keltasipulia
2
kpl
Valkosipulia
2
kpl
laakerinlehtiä
2
rkl
tomaattipyreetä
1
prk
tomaattimurskaa
2
kpl
kasvisliemikuutioita
1
prk
kookosmaitoa
2
rkl
oliiviöljyä paistamiseen

Työvaiheet

Esivalmistelut

Hienonna sipulit ja valkosipulit, paloittele kana keskisuuriksi kuutioiksi ja valmista kasvisliemi laittamalla liottamalla kaksi kasvisliemikuutiota kahteen desiin kiehuvaa vettä.

Valmistus

Kuullota kelta- ja valkosipulit paistinpannulla, johon olet lisännyt pari ruokalusikallista oliiviöljyä. Lisää garam masala -mausteseos ja sekoita hyvin. Lisää kaksi laakerinlehteä, tomaattipyree, tomaattimurska ja kasvisliemi. Sekoita ja maista – tässä vaiheessa voit vielä lisätä garam masalaa, jos haluat kastikkeesta hyvin mausteisen. Lisää sitten joukkoon broilerikuutiot kypsentämättöminä ja anna hautua kannen alla vartin verran. Lisää hauduttamisen jälkeen purkillinen kookosmaitoa ja hauduta vielä noin viisi minuuttia. Mausta tarvittaessa suolalla. Tarkoile riisin ja vihannesten kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla