Gnoccheista saa vaihtelua pasta-aterioihin.
Gnocchit tomaattikastikkeessa ja broiler-pihvit
Ainekset
Työvaiheet
Laita pasta-vesi kiehumaan. Laita veteen 3 rkl merisuolaa. Kun vesi kiehuu, ota levy pois päältä. Valmistele sillä välin broiler-pihvit.
Broiler-pihvit
1. Aseta pihvi leikkuulaudalle ja leikkaa terävällä veitsellä laudan suuntaisesti pihvi lähes kahtia. Näin syntyy perhosleike.
2. Mausta leike molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla.
3. Laita juustoviipale pihvin leikatulle pinnalle ja käännä pihvin toinen puolikas päälle
Kiedo pihvin ympärille siivu ilmakuivattua kinkkua
Kastike
1. Pilko sipuli ja valkosipuli
2. Kuumenna pannu ja kuullota sipulit öljyssä
3. Lisää tomaattimurska
4. Lisää tomaattipyree, ruokosokeri ja etikka
5. Mausta suolalla, pippurilla ja umamilla. Itse lisään umamiksi 1-2 rkl kalakastiketta.
5. Sekoita ja keitä 2min
Gnocchit
1. Laita gnocchit kiehuvaan veteen ja keitä 3 min, kunnes gnocchit kelluu pinnalla
2. Nosta gnocchit reikäkauhalla pannulle, jossa on kastike. Ei haittaa, jos mukaan tulee keitinvettä.
Pihvit
1. Paista pihvejä kuumalla pannulla 5 min per puoli, kunnes juusto valuu pihvien sisältä
Kokoa annos lautasille.