Flank steak & chimichurri
Ainekset
Työvaiheet
- Ota liha vähintään puoli tuntia ennen grillausta huoneenlämpöön. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Valmista chimichurri. Kuori valkosipuli ja laita se kulhoon muiden aineiden kanssa. Soseuta sauvasekoittimella karkeahkoksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa öljyä, jos seos tuntuu liian paksulta.
- Grillaa lihaa kuumassa grillissä n. 5–8 minuuttia, riippuen lihan paksuudesta. Kääntele lihaa paistamisen aikana. Parhaimman tuloksen saat käyttämällä paistolämpömittaria. Työnnä se lihan paksuimpaan kohtaan. Kun mittari osoittaa 58 astetta, liha on medium.
- Kääräise liha folioon. Anna vetäytyä 10 minuuttia. Leikkaa lihasta mahdollisimman ohuita viipaleita. Tarjoa chimichurrin kanssa.