Lihaisat ribsit ovat takuuvarmaa grillitarjottavaa. Mehevyyden salaisuus piilee esikypsennyksessä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
aktiiviaika 20 min passiiviaika
Helppo
IInkivääriribsit
Ainesosat
2
kg
possun ribsejä
Marinadi
½
dl
rypsiöljyä
½
dl
soijaa
2
rkl
tomaattipyreetä
4-6
valkosipulinkynttä
2
rkl
hienonnettua inkivääriä
1
tl
korianterinsiemeniä
Vaiheet
- Esikypsennä ribsejä 150-asteisessa uunissa 1 ½ -2 tuntia.
- Sekoita marinadi. Yhdistä öljy, soija, tomaattipyree, hienonnetut valkosipulinkynnet ja inkivääri sekä murskatut korianterinsiemenet. Sivele marinadia ennen grillausta ribsien pintaan.
- Grillaa ribsit kuumassa grillissä, noin 10 minuuttia. Leikkaa ribsit annospaloiksi terävällä veitsellä luiden välistä.