Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Grillaus
14:44 | 18.5.2016

Tuure Kilpeläisen lampaankyljykset

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1480 reseptiä
OHJE Tuure Kilpeläinen KUVA Jukka Rapo

Marinadissa maistuvat valkosipuli, yrtit ja sinappi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 hengelle
30 min plus kyljysten marinointi
Helppo

Tuure Kilpeläisen lampaankyljykset

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

reilu kilo tai ruokahalun mukaan lampaankyljyksiä
Marinadi
4
valkosipulinkynttä
kourallinen tuoretta korianteria
kourallinen tuoretta persiljaa
1
sitruunan mehu
3
rkl
oliiviöljyä
2
rkl
sinappia
1
tl
suolaa
1–2
tl
jauhettua kuminaa
1
tl
rouhittua mustapippuria

Vaiheet

  1. Kuori ja pilko valkosipulinkynnet. Silppua yrtit. Sekoita kaikki marinadiainekset yhteen.
  2. Sivele marinadi käsin tai pensselillä kauttaaltaan kyljyksiin. Nosta kyljykset muovipussiin ja kaada loppu marinadi sekaan. Heiluttele pussia ja anna kyljysten marinoitua jääkaapissa muutama tunti. Sinapin voi jättää pois, ellei pidä sen lievästä sotkuisuudesta. Paistaessa sinappi palaa helposti, mutta siitä ei kannata huolestua.
  3. Paista kyljykset pannulla tai grillaa grillissä tai muurikassa. Käännä vain kerran, jotta liha ei kuivu. Lihan voi jättää maun mukaan roseeksi, puolikypsäksi tai kypsentää kokonaan. Älä paista liikaa!
  4. Mausta sormisuolalla ja rouhitulla mustapippurilla. 
Tilaa Glorian ruoka & viini
liha
grillaaminen
lampaankyljykset
Touch of Taste: Juhlaruoat
Grillaus

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Joulukinkku ruiskuoressa

Saaristolaisleipä

Maailman paras riisipuuro

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini