klo 19:43 | 29.12.2014

Perunankuoret kannattaa paistaa uunissa pikkuisen karrelle, jolloin niistä tulee ekstra-rapeat.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Valmistusaika
10 min
Vaikeustaso
Helppo
Potato skins eli uunissa paahdetut perunankuoret
Ainekset
perunankuoria
oliiviöljyä
sormisuolaa
mustapippuria tai chipotle-pippuria
halutessa raastettua cheddar-juustoa
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 225 asteeseen.
- Leikkaa keitetyn tai uuniperunan kuoret perunalastujen kokoisiksi palasiksi ja asettele uunipellille leivinpaperin päälle.
- Pirskottele kuorille oliiviöljyä (muutama tippa lastua kohden riittää) ja ripottele sormisuolaa niin, että jokainen kuori saa muutaman kiteen.
- Ripottele halutessasi kuorille myös pippuria ja raastettua cheddar-juustoa.
- Paista uunissa noin 15 minuuttia, kunnes perunankuoret ovat saaneet väriä ja miltei palavat karrelle reunoistaan. Jos olet laittanut juustoa, varmista, että se on sulanut kokonaan.